Cautare

739 de rezultate pentru "bebe sanatos" (7.93 secunde)
Conferinta Traieste Sanatos sustinuta de Simona Dragomir va avea loc joi, 23 iunie, incepand cu orele 18:30, la Aida Bistro, gazda deja cunoscuta a evenimentelor anterioare.
Sanatos de mic vine ca o nevoie accentuata de educatie nutritionala in randul romanilor, de orice varsta. ... Mai multe detalii pe https://sanatosdemic.ro/ Joi, 23 noiembrie, de la ora 10:00 se lanseaza, la Gradinita 73 din Bucuresti, programul national pentru nutritia prescolarului - SANATOS DE MIC!
Asociatia SAMAS, impreuna cu Institutul National pentru Sanatatea Mamei si Copilului, Inspectoratul Scolar Bucuresti si companiile Danone Romania si Oameni si Companii lanseaza proiectul de educatie nutritionala in gradinite Sanatos de mic - Preventia incepe cu educatia.
- Dupa o experienta de 14 ani in domeniul farmaceutic/sanatatii (mezoterapie, deramato-farmacie, fitoterapie, cosmetologie, Dr in Stiinte Medicale) care credeti ca este cheia unui ten frumos/sanatos?
Pentru a afla ce trebuie sa stii despre cum sa iti pui in aplicare intentiile de a manca sanatos si cum sa le duci si la bun sfarsit in sezonul rece, am stat de vorba cu Mihai Dragomir, Advanced Health and European Exercise and Fitness Specialist, un nume cu rasunet in industria fitness-ului.
Sotia artistului a adus pe lume astazi un baietel sanatos, de 2 kg 200, nascut inainte de termen, pentru ca si-a dorit sa vina pe lume mai devreme, dupa cum spune fericitul lui taticul.
Iar pentru micutul Milan Cristian reprezinta cea mai blanda crema, dar si un ingredient minunat pentru viitoarele mancarici de bebe.
De aceea, pe langa tratamentul cu medicamente, nivelul normal al glicemiei poate fi mentinut prin regim si printr-un stil de viata sanatos. ... Ce sa faci ca sa-ti mentii glicemia normala Recomandarile medicilor includ, pe langa tratamentul medicamentos, adoptarea unui stil de viata cat mai sanatos.
"Sunt sanatos?". ... Este primavara - trebuie sa reveniti la o forma cat mai confortabila, usoara, sa va detoxifiati dupa perioada lunilor de iarna, sa dati jos cateva kilograme si poate este cazul chiar sa incepeti cu stimbarea totala a stilului de viata actual cu unul sanatos.
Anca Turcasiu si Horia Varlan, adepti ai unui stil de viata sanatos, au facut deliciul unui eveniment organizat, saptamana trecuta, de Mangesius Trading pentru specialistele in farmacie si produse farmaceutice, povestind despre diete, chiar daca intre timp maestrul bucatar era preocupat sa realizeze cateva dintre capodoperele sale culinare.
La un an de la lansarea conferintelor Traieste Sanatos sustinute de Simona Dragomir si invitatii sai, vedeta te invita la o noua editie aniversara, care va avea loc in data de 7 aprilie, orele 18:30, la Aida Bistro.
Traieste Sanatos cu tema Mama si copilul, eveniment ce s-a bucurat de o audienta de peste 100 de persoane printre care multe gravidute dornice sa se informeze despre cum sa aiba grija de ele si de copilul lor.
Pentru a implementa un stil de viata sanatos si a atrage cat mai multi romani catre miscare, trebuie sa incurajam sportul de masa.
UNIQA Asigurari foloseste fiecare oportunitate pentru a incuraja un stil de viața sanatos in randul publicului larg si al angajatilor sai.
"Sunt mai sanatos ca toti patronii vostri si la minte, si la cap", s-a adresat presedintele jurnalistilor care il asteptau la iesirea din restaurant. ... Traian Basescu este bolnav sau sanatos ?
Ovidiu Nahoi publica un comentariu in Adevarul, intitulat "Basescu e sanatos. ... Dupa care, seful statului a declarat ca este sanatos, a aruncat cateva sageti catre patronii de presa si a mers la un restaurant. ... presedintele e sanatos tun, din moment ce iese la masa in oras.
Vadim Tudor nu mai e sanatos la cap Un nou circ se deschide pe centura politicii romanesti. ... Vadim zice ca Gigi e handicapat, iar Gigi ca Vadim nu e sanatos la cap.
Compania Puratos este deja la al doilea eveniment dedicat sportivilor, deoarece "apreciem sportivitatea si stilul de viata echilibrat si sanatos si ne onoreaza asocierea cu nume importante din sport.
Baneasa Race,competiția de alergare trail din Baneasa, a atras deja peste 400 de inscrieri, iar la start vor fi 1.000 de pasionați de sport, anunta Asociația Traiesc Sanatos, organizatoare a evenimentelor.
Printre vedetele care au participat la eveniment s-au aflat si creatorul de moda Catalin Botezatu, stilista Adina Buzatu, Dana Savuica, Gianina Corondan, care este de ceva timp redactor-sef al revistei VIP si Florentina Opris, adepta unui stil de viata sanatos.
google-analytics.com